FLEX TREND

FLEX TREND

FLEX MODERN

KLASSISK LP

FLEX LINE

KLASSISK SP

KLASSISK LP

Garasjeporter

Vi leverer og monterer garasjeporter i ulike prisklasser og utforming tilpasset ditt behov.

Brukervennligheten skal ikke gå på bekostning av portens utseende; vi leverer ulike modeller, farger og med mange muligheter når det gjelder vindusruter i porten – slik får du en port som passer helt til din garasje!

Lobas er en norsk produsent av garasjeporter og leverer en komplett serie portløsninger der kvalitet og sikkerhet står i høysetet. Kjøper du en LOBAS port kan du forvente en solid og driftssikker port som med enkelt vedlikehold vil vise seg svært holdbar.


Ved prisforespørsel er det viktig at du har målene for A-B-C-D.
Ring oss på 55941500

Våre modeller

Lobas Flex Trend

Lobas Flex Trend

Lobas Trend er en moderne stålport med trestruktur og uten profiler. Den kommer i flere standardfarger: hvit, sort, grå og antrasitt.

Lobas Flex Modern

Lobas Flex Modern

Lobas Modern kommer i standardfarge hvit, foliert antrasitt (matt) og foliert sort (matt). Overflaten er slett og uten profiler.

Lobas Flex Horisont

Lobas Flex Horisont

Lobas Eksklusiv Horisont er en port med trestruktur og brede horisontale profiler. Dette gir porten et eksklusivt utseende og gjør at modellen passer godt både til moderne og klassisk arkitektur.

Lobas Flex Line

Lobas Flex Line

Lobas Flex Line er en port med trestruktur og smale horisontale profiler. Dette gir porten et klassisk og tidløst utseende.

Lobas Klassisk SP med Sunray Vindusrad

Lobas Klassisk SP

Lobas Klassisk SP er en stålport med speilfyllinger. Passer for mindre garasjer. Porten leveres i hvit som standardfarge. Den kan også leveres med vindusrad, med eller uten sprosser.

Lobas Klassisk LP

Lobas Klassisk LP

Lobas Klassisk LP er en stålport med lange speilfyllinger. Egner seg godt for dobbeltgarasjer. Porten leveres i hvit som standardfarge. Den kan også leveres med vindusrad, med eller uten sprosser.

Lobas Klassisk OS

Lobas Klassisk OS

Lobas Klassisk OS minner om eldre fjøydører med dekorative speilfyllinger. Porten kommer i hvit som standard. Med dekor håndtak og hengsler får en sjarmerende port i landlig stil.