Brannsikring

Ståldør

Branndører

Brann- og ståldører egner seg på steder der styrke, stabilitet og holdbarhet prioriteres. Den brukes gjerne som inner- eller ytterdør i kjellere, industrilokaler, parkeringshus og kraftverk. Den kan også fås med ventilasjonsgitter i søppelromutførelse. Dørene leveres en- og to-fløyet i ønsket størrelse.

Dørene leveres grunnmalt som standard, men kan også leveres malt i andre farger. Dører for utendørsbruk opptil korrosivitetsklasse C3 i henhold til EN ISO 12944-2 anbefales i varmforsinket utførelse med industrimaling fra fabrikk.

Brannklasse: A 120, A 60, EI 15

Vrider og dørpumpe kommer i tillegg. Døren kan også leveres tilpasset for elektrisk sluttstykke.

Branngardiner

Brann- og røykgardinene er et automatisk sikringssystem som for en gitt tid hindrer gjennomtrenging av varme, supervarme gasser og flammer.

Gardinene tillater større design-fleksibilitet ved både rehabilitering og nybygg. De er et svært godt alternativ til ikke-bærende vegger og tradisjonelle branndører og -gitter.

Kan leveres isolerte for strålingsbeskyttelse.

Spesifikasjoner:
Testet i opp til 240 minutter ved 1000ºC
Tilfredstiller E-klasse inntil 120 min
Tilfredstiller EI-klasse inntil 120 minutter ved sprinkling

brannskyveport

Brannskyveporter

Brannskyveporter er konstruert med skjult skinne og loddstenging, som gir en meget pålitelig funksjon og bedre personsikkerhet enn eldre porter med skrå skinne. Portene benyttes innendørs på steder der det kreves ekstra holdbarhet og stabilitet, og der porten åpnes eller lukkes kun noen få ganger per døgn.

Klassifiseringer:  Brannskyveporten er testet av SP og sertifisert av SITAC for brannklassifisering. Den produseres under kontroll av SP.

Brannklasse: A 60, A 120 (enfløyet port) som tillegg.

Brannrulleporter

Brannrulleportene er beregnet for blant annet industribygg, lagerhaller, garasjeanlegg, kjøpesentre og lokaliteter med brannkrav. Porten fungerer også som fysisk sikring.

Brannrulleporter leveres både isolert og uisolerte.

Portene leveres i flere motorstørrelser, 1fas og 3fas, med eller uten fallsikring.

Spesifikasjoner:
Består av stållameller, føringsskinne, opprullingsaksel, driftsanordning og sikkerhetsutstyr. Føringsskinner i lakkert stål med PVC glideskinne.
Opprullingsaksel i stål
Elektrisk drift
Batteri-backup, UPS